SERVICII WEB DESIGN

null
servicii web design
servicii web design

Site de Prezentare

Cea mai simpla cale de a ajunge la cat mai multi clienti este sa fii prezent in mediul online.
Realizam site-uri de prezentare moderne, atractive, functionale si 100% responsive pe toate dispozitivele mobile.

null

Redesign Website

De ce sa nu dai o noua infatisare site-ului tau? Noi te putem ajuta dandu-i un aer modern, mobile responsive, si functionalitate impecabila.

null

Magazin Online

Poti vinde mult mai rapid si mai usor prin intermediul internetului. Este cea mai buna modalitate de a ajunge vizibil in toata tara si nu numai.

null

Marketing Online

Daca ai o afacere online, este important sa fii remarcat. Scopul nostru este sa iti pozitionam cat mai bine site-ul in motoarele de cautare, astfel incat vizitatorii sa devina clientii tai.

PROCESUL

null
6 pasi pentru realizarea unui site
 • 1. Intalnire + Analiza

  Culegem informatiile necesare despre domeniul de activitate al clientului si oferim cele mai eficiente solutii de dezvoltare

 • 2. Planificare

  Stabilim obiectivele in functie de activitatea desfasurata si concepem planul site-ului. Nu te costa nimic daca nu esti multumit de rezultat

 • 3. Design

  Design-ul unui site trebuie sa ofere vizitatorului un sentiment de satisfactie atunci cand acesta navigheaza pe paginile dorite.

 • 4. Implementare

  De la idei, trecem la fapte. Pe langa aspectul atractiv al site-ului, urmarim si organizarea buna a continutului acestuia

 • 5. Testare

  Testarea este un pas important deoarece vizitatorii nu se vor confrunta cu erori pe parcursul navigarii   site-ului

 • 6. Publicare + Promovare

  Nu poti tine un produs foarte bun in dulap! Fa-l cunoscut pentru a se bucura si altii de el! Te ajutam sa iti promovezi afacerea

TE AJUTAM SA ITI EXTINZI AFACEREA IN MEDIUL ONLINE

Scrie-ne cateva cuvinte despre afacerea ta si ce anume vrei sa promovezi, iar noi iti vom trimite in cel mai scurt timp oferta de pret pentru proiectul tau.

Suntem aici sa te ajutam sa cresti. Dorim sa dezvoltam relatii de lunga durata cu partenerii nostri.Pentru a putea trimite formularul trebuie sa fiti de acord cu Politica de Confidentialitate

null

CONSULTANTA GRATUITA

Ai ideea de afacere, vrei sa o pui in practica, dar nu stii sa o promovezi. Ce faci ? Noi te ajutam si iti  oferim consultanta gratuita pentru planul de dezvoltare online.

null

INSTALARE GRATUITA

Instalarea pe server este gratuita la alegerea oricarui pachet de servicii. Daca serverul permite instalarea domeniului cu certificat SSL, vom face setarile necesare pentru a beneficia de acesta.

null

TERMEN RESPECTAT

Pentru ca ne respectam clientii, respectam si termenul de livrare stabilit. Se intampla sa depasim acest termen doar in cazul in care nu primim la timp toate materialele necesare construirii site-ului.

null

DESIGN UNIC

Design unic, modern, realizat astfel incat sa reflecte imaginea afacerii sau a produselor comercializate. Structura site-ului cu navigare usoara, atragatoare si eficenta pentru a fi usor de inteles de catre clienti.

null

100% RESPONSIVE

Toate site-urile sunt 100% responsive, asta inseamna ca se adapteaza tuturor dispozitivelor, fie ca este vorba de un desktop, o tableta sau un smartphone, pentru a usura navigarea vizitatorilor.

null

MENTENANTA

Dupa realizarea site-ului o parte importanta o reprezinta mentenanta acestuia.Efectuarea de back-up-uri, modificari ale continutului la cererea clientului, update-uri etc.

Servicii web design, marketing online si web development, complete. Poti apela cu incredere la serviciile oferite de noi. Garantam calitate si profesionalism.