Inovateam Web SRL, persoană juridică română, cu sediul in sat Letea Veche, comuna Letea Veche,  Str. Bujorului nr. 12,  jud. Bacau, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr.  J4/380/16.03.2017 , cod unic de înregistrare 37216918, în calitate de operator de date vă transmitem această Notă de informare la începutul interacțiunii noastre prin intermediul site-ului noastru web, pentru a vă explica modul în care prelucrăm și protejăm datele cu caracter personal.Dorim să oferim servicii de web/webdesign/grafica respectand protectia datelor la cele mai inalte standarde profesionale, dar si sa implementam cele mai inalte standarde de confidentialitate si transparenta cu privire la datele cu caracter personal pe care le prelucram in activitatea noastra curenta.Protejarea informatiilor dvs personale este de maxima importanta pentru Inovateam Web SRL. Respectam confidentialitatea informatiilor dvs personale si in acest document detaliem modalitatile in care le colectam, pastram, procesam, transferam si partajam.

CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE 

Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm pot include:

  • Informații de contact, cum ar fi numele dumneavoastra, adresa postala, inclusiv adresa de domiciliu, in cazul in care ne-ati comunicat-o, adresa profesionala, numarul de telefon, numarul de telefon mobil, numarul de fax si adresa de e-mail;
  • Informatii suplimentare prelucrate in contextul unui raport contractual cu noi sau comunicate în mod voluntar de catre dumneavoastra, cum ar: fi instructiuni acordate, plati efectuate, informatii privind orice chestiuni juridice, dispute, litigii sau alte actiuni in care sunteti implicat in orice calitate;
  • Detalii ale vizitelor dumneavoastra la birourile noastre, de catre noi la dumneavoastra sau orice alte detalii cu privire la modul in care interactionati cu noi;
  • Datele rezultate din navigarea dvs. pe pagina noastra de internet colectate prin intermediul cookie-urilor și a tehnologiilor similare, conform Politicii privind cookies.

TEMEIURILE JURIDICE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Orice operatiune de prelucrare a datelor dumneavoastra cu caracter personal va fi efectuata pe baza unuia dintre temeiurile juridice de mai jos:

  • Prelucrarea este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract/ factura  la care dumneavoastra sunteti parte;
  • Prelucrarea este necesara in vederea respectarii unei obligatii legale a prestatorului;
  • Prelucrarea este efectuata in temeiul consimtamantului dumneavoastra;
  • Prelucrarea este necesara in vederea protejarii intereselor dumneavoastra sau ale altei persoane fizice;
  • Prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime ale noastre sau ale unui terț (e.g. cand prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care este parte organizația dumneavoastra);
  • In cazul categoriilor speciale de date, prelucrarea se va face daca, pe langa un temei juridic general de prelucrare a datelor, vor fi intrunite si una dintre următoarele conditii specifice de prelucrare:
    • A fost obtinut consimtamantul persoanei vizate;
    • Avem o obligatie legala de prelucrare a acestor categorii de date;
Toate informatiile sunt procesate conform legilor in vigoare si in legatura cu relatiile contractuale agreate prin intermediul unui contract sau in urma consimtamantului dvs.

IN CE SCOPURI VA PRELUCRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Va putem folosi datele cu caracter personal in urmatoarele scopuri („Scopuri Permise”):

  • Oferirea de servicii specifice domeniului nostru de activitate;
  • Gestionarea si administrarea relatiei contractuale cu clientii nostri;
  • Respectarea obligatiilor noastre legale (cum ar fi obligatii in materia combaterii spalarii banilor si finantarii actelor de terorism, obligatii de raportare catre autoritatile fiscale);
  • Gestionarea securitatii si accesului in birourile noastre, gestionarea utilizarii sistemelor IT utilizate de noi (e.g. pagina de internet, platformele de management a datelor, sistemele de comunicatii utilizate), inclusiv prevenirea și detectarea amenintarilor de securitate, a fraudelor sau a altor activitati neautorizate sau malitioase;
  • In scopul respectarii hotararilor judecatoresti si exercitarii si/sau apararii drepturilor si intereselor noastre;
  • Analizarea si imbunatatirea serviciilor si comunicarilor noastre catre dumneavoastra, inclusiv  (intrucat avem un interes legitim sa ne îmbunatatim in mod continuu serviciile) efectuarea de sondaje in randul clientilor cu privire la nivelul de satisfactie al clientilor cu privire la serviciile noastre;
  • In orice scop aferent si/sau auxiliar oricarora dintre cele de mai sus, sau in orice alt scop pentru care datele dumneavoastra cu caracter personal ne-au fost furnizate, cu respectarea legislatiei aplicabile.

De asemenea, pe baza consimtamantului dumneavoastra, va putem transmite diverse comunicari prin canalele pe care le-ati aprobat pentru a va tine la curent cu privire la ultimele evolutii in domeniu, anunturi si alte informatii cu privire la serviciile, produsele, evenimentele si proiectele noastre sau alte evenimente promoționale.

ACTUALIZAREA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

În cazul în care oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat sufera modificari, spre exemplu daca va schimbati prenumele, numele sau adresa de e-mail sau dacă doriti să anulati orice fel de cerere adresata noua, sau daca luati cunostinta de faptul că detinem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dumneavoastra, va rugam sa ne contactati prin e-mail la: andreea@inovateam.ro

Nu vom fi raspunzatori pentru nicio pierdere decurgand din date cu caracter personal incorecte, neautentice, insuficiente sau incomplete pe care ni le furnizați.

CAT TIMP PASTRAM DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL?

Vom înceta prelucrarea datelor cu caracter personal atunci cand nu mai sunt necesare In mod rezonabil in Scopurile Permise, ori atunci cand va retrageti consimtamantul (daca este cazul) si (i) nu mai exista motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea in continuare de catre noi (inclusiv obligatia legala de a continua sa stocheze datele respective) si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor dumneavoastra sau (ii) dacă nu ne mai sunt necesare in vederea constatarii, exercitarii sau apararii unui drept in instanta.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA IN LEGATURA CU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Sub rezerva anumitor conditii legale, aveti urmatoarele drepturi in legatura cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal:

  • Dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastra pe care le deținem;
  • Dreptul la rectificarea oricaror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;
  • Dreptul la opozitie sau la restrictionarea utilizarii de catre noi a datelor dumneavoastra cu caracter personal;
  • Dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor prelucrate pe baza de consimtamant;
  • Dreptul la stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in situatiile in care v-ati retras consimtamantul, prelucrarea nu mai este necesara sau prelucrarea respectiva este contrara legii;
  • Dreptul la portabilitatea datelor ce va permite sa primiti o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la dumneavoastra sau sa le transmitem unei alte entitati indicate de dumneavoastra;
  • Dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarile efectuate pe baza de consimtamant. Retragerea consimtamantului dumneavoastra nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului de dinaintea retragerii acestuia. In cazurile in care va retrageti consimtamantul, noi nu vom mai prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal si vom lua masurile corespunzatoare pentru stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal. Putem, totusi, prelucra datele dvs. cu caracter personal daca exista un alt temei legal pentru respectiva prelucrare.

Daca doriti să va exercitati drepturile mentionate mai sus, va rugam sa ne contactati, folosind următoarele detalii de contact:

  • Str. Bujorului nr. 12, sat Letea Veche, comuna Letea Veche, jud. Bacau
  • E-mail: andreea@inovateam.ro

In ceea ce priveste comunicarile de marketing primite de la noi, puteti, de asemenea, sa va retrageti consimtamantul in orice moment prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecarui mesaj primit prin e-mail de la noi sau prin replay la mail cu textul: Dezabonare.

Pentru a ne conforma obligatiilor legale de securitate si confidentialitate a datelor ce ne revin, atunci cand va exercitati unul dintre drepturile de care beneficiati in calitate de persoana vizata, este posibil sa va cerem sa va dovediti identitatea, comunicandu-ne o copie unui document identificare sau orice alte informatii necesare pentru a verifica faptul ca solicitarea vine din partea persoanei vizate relevante.

Vom lua in considerare orice solicitari sau plangeri pe care le primim si va vom transmite un răspuns cu respectarea termenelor prevazute de lege. Daca nu sunteti multumit de raspunsul nostru sau considerati că prelucrarea este facuta cu incalcarea legislatiei aplicabile, puteti formula o plangere la Autoritatea de Supraveghere a Datelor din România: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, București, România.

ACTUALIZĂRI ALE ACESTEI POLITICI DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Cea mai recenta actualizare a acestei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal a fost realizata în luna Mai 2018. Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe pagina noastra de internet versiunea modificata a Politicii de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal si/sau o va vom pune la dispozitie in alt mod.

CONTACTATI-NE
Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal sau daca doriti sa va exercitati un drept,ne  puteti contacta la numarul de telefon afisat pe pagina de contact a site-ului, la adresa de email  andreea@inovateam.ro sau sa ne trimiteti un mesaj prin formularul de contact.